Meri-Lapin matkailuoppaiden opastukset aloitetaan!

Poikkeustilan takia on monet tapahtumat jouduttu perumaan tai siirtämään tulevaisuutee. Myös me Meri-Lapin matkailuoppaat olemme joutuneet perumaan ennakkoon tiedotetuista opastuksista.

Nyt rajoitusten helpottuessa voimme alkaa toteuttamaan joitakin opastuksia. Seuraava opastus on Kemin kaupungin historiaan vaikuttaneen sahasaari Laitakarin historiallisiin tunnelmiin.

Leila-laivan kydillä rooliopastetulle retkelle Laitakarin sahasaarelle perjantaina 26.6.2020 klo 17:00 – 20:00 Tule mukaan!

ROOLIOPASTETTU RETKI LAITAKARIN SAHASAAREN MIELENKIINTOISEEN HISTORIAAN

LEILALAIVAN KYYDISSÄ

Perjantaina 26.6. klo 17.00-20.00

Meri-Lapin Matkailuoppaat järjestävät opastetun retken Laitakarin sahasaaressa. Laitakarin sahanaikainen talonmies Brita Anttonen johdattaa ryhmää ja matkalla tapaamme mm. muhari Rauha Haltun ja opettaja Eevi Hännisen sekä lankunkantaja Jakob Lammassaaren.

Tutustutaan saaren kiehtovaan historiaan 1860-luvulta tähän päivään. – Kuinka korkea oli sahan piippu, mitä teki Sysi Mooses ja kuka oli kauppapatruuna Bergbom, selviävät retken aikana. Säänmukainen vaatetus ja hyvät jalkineet.

Retken hinta on 20 € aikuiset ja 10 € lapset sisältäen kaffittelut laavulla. Retkelle mukaan mahtuu 40 ilmoittautunutta.

Säävaraus !

Ilmoittautumiset: 24.6 mennessä  merilapinmatkailuoppaat@gmail.com

tai   044 0451156