Hui Kauhistus! kummituskierros 2017-2019

HUI Kauhistus!

Ensimmäiset Kemissä järjestetyt ”HUI Kauhistus” kummituskävelykierrokset järjestettiin 31.10.2017 (halloween) ja 4.11.2017 (pyhäinmiestenpäivänä). Tapahtumat olivat todella suosittuja ja keräsivät ennätysmäisesti yhteensä yli 200 ihmistä mukaan!

Nyt tämä suosittu kummitusten tarinoista kertova kävelykierros on myös varattavissa teemaopastuksena!

Kävelykierros lähtee liikkeelle Kemin Kulttuurikeskukselta, josta lähdetään jalkaisin käymään vanhan Pruntsin rakennuksen edustalla ja mutkien kautta kuuluisalle Hotelli Merihoville.

Huomioittehan siis kierrokselle sään mukaisen vaatetuksen.

Tässä hieman kuvausta alueemme kummituksiin:

”Lappi ja Meri-Lappi ovat mystisten tarinoiden ja kummitusjuttujen luvattua aluetta. Täällä pimeän ja valon synnyinsijoilla on oivalliset olosuhteet monenlaisille yliluonnollisille henkiolennoille ja ilmiöille. Ympärillämme tapahtuu kaiken aikaa asioita, joita terve järki ei pysty selittämään. Menneisyys, nykyhetki ja tulevaisuus voivat olla samanaikaisesti läsnä. Kemissä esiintyvät henget ja kummitukset ovat ystävällisiä, suojelevia jopa pelastavia. Räyhähenkiä ei juurikaan esiinny. Selitys tähän lienee Pohjois-Suomen eristäytyneisyydessä ja karuissa olosuhteissa jolloin on täytynyt elää sovussa luonnonhenkien kanssa ja niihin on luotettu.”

Tule siis ja varaa opas yhteiselle kummitusmatkalle!

Varaukset ja tiedustelut:
044 0451 156
info@merilapinmatkailuoppaat.fi