Suomen Opasliiton valtakunnalliset opaskoulutuspäivät ja syysliittokokous 22.-23.10.2022

Meri-Lapin Matkailuoppaat ry järjestää Suomen Oapsliiton valtakunnalliset opaskoulutuspäivät ja syyslliittokokouksen Kemissä ja Meri-Lapissa

Toivotamme kaikki Suomen Oapsliiton jäsenyhdistysten auktorisoidut oppaat ja Opasliiton jäsenoppaat tervetulleiksi Kemiin ja Meri-Lappiin.

Perjantaina tulleille iltakävelykierros Kemin keskustassa yllätystarinoiden kera ja yhdessäoloa iltapalan äärellä. Lauantaina koulutusaiheissa mielenkiintoisia ja ajankohtaisia asioita opastamisen näkökulmasta. Liittokokouksessa isoja päätöksiä. Jatkaako nykyinen puheenjohtaja kaksivuotiskauden jälkeen vain onko joku vaikka mieshenkilö kiinnostunut tehtävästä? Sunnuntaina kiertoajeluilla tutustutaan Meri-Lapin alueeseen ja vieraillaan myös rajattoman rajan toisella puolella, ”Meän väylän” varrella. Muunmuassa Kemi, Keminmaa, Tornio ja Haaparanta esitellään kierroksilla tarinoiden kera. Mitähän muuta päivien aikana tapahtuukaan.

Koulutus- ja kokouspaikkana Kemin ja Lapin maailmalla tunnettu matkailuvaltti Kemin LumiLinna, Experience365. LumiLinnan hulppeat puitteet merinäköaloineen tarjoaa mielenkiintoisen ympäristön koulutuspäiville ja jos vaikka kokouksessa tunteet lämpenee, niin voi käydä viilentymässä ympärivuotisessä elämyshuoneessa, jossa lämpötila -5 astetta.

Tulukaahan sankoin joukoin Kemiin ja Meri-Lappiin.

Tässä linkki ilmoittautumiseen: https://forms.office.com/r/DLJ1CU8MRF