Kävelykierrokset

Kemin kävelykierrokset

Maankohoumapuisto Timo opas – Kyösti Karjalainen

Tältä sivulta löydätte muutamia esimerkkejä kävelykierrosten aiheiksi ja sisällöstä. Toteutamme mielellämme opastuksia asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan eli aiheet ja opastuksen ajallinen kesto ovat vaihdettavissa. Kierrokset kestävät noin 1,5 tuntia ja kuljetaan jalkaisin. Muistattehan siis pukeutua säänmukaisin vaatetuksin.

Varaukset ja tiedustelut; 044 0451 156, info@merilapinmatkailuoppaat.fi

Kemi ennen ja nyt

Kävelykierroksella kuullaan tarinaa Kemin kaupungin perustamisesta ja kasvamisesta ”Herrojen Kemistä” teollisuus-, matkailu- ja kulttuurikaupungiksi. Mielenkiintoiset henkilötarinat siivittävät kierrosta sisäsatamasta keskustan toreille.

Patsaat sen kertovat

Kävelykierroksella tutustutaan Kemin puistoissa ja katujen varsilla oleviin muistomerkkeihin ja taideteoksiin. Patsaiden parissa vierähtää tovi raittiissa ilmassa tarinoiden kera.
100 vuotta Jääkäreiden muistojen jäljillä

Kävelykierroksella kuullaan tarinaa jääkäreiden ja itsenäistymisen vaiheista Kemissä. Tutustutaan muistokohteisiin ja tarinoihin oppaan matkassa. Kierros alkaa Kemin rautatieasemalta asemarakennuksen edestä ja päättyy sisäsatamaan.

Rantaremmien kertomaa

Kävelykierroksella kierretään Kemin kaupungin Wanhaa satamaa ja rantoja. Oppaan kertomana kuullaan rantojen ja rantaremmien tarinoita Mansikkanokan ja sisäsataman toiminnasta ja laivaliikenteestä eri vuosien vaiheilta.

Vanhat rakennukset

Kemin historiaa ja tarinoita rakennusten kertomana kaupungin perustamisajoilta nykypäivään. Kohdevierailut rakennuksiin mahdollisuuksien mukaan.

Hautausmaakävelykierrokset

Kävelykierros Kemin Peurasaaren hautausmaalla. Kemin kaupungin ensimmäisellä hautausmaalla tutustutaan moniin muistomerkkeihin ja hautausmaan kulttuuriin. Kuullaan henkilötarinoita kaupungissa asuneista.

Hui kauhistus Kummituskierrokset

Lappi ja Meri-Lappi ovat mystisten tarinoiden ja kummitusjuttujen luvattua aluetta! Täällä pimeän ja valon synnyinsijoilla on oivalliset olosuhteet monenlaisille yliluonnollisille henkiolennoille ja ilmiöille.
Tällä hyytävällä ja jännittävällä kävelykierroksella pääsemme tutustumaan ja kuulemaan tarinoita tähän kiehtovaan maailmaan liittyen.

Kävelykierrokset

Kesto n. 1,5 h
1- 20 henkilöä per opas, ellei toisin sovita
Minimiveloitus 105, 00 €
Seuraava alkava ½ tuntia 32,00 €
Kielilisä 15 %, kun opastus muulla kuin suomen kielellä
Palkkio sisältää sunnuntai- ja juhlapyhäkorvauksen, lomakorvauksen sekä työnantajavelvoitteet.
ALV 0 %

Lisätietoja opastuspalkkioista hinnastosivuilla

Laskutukseen lisätään laskutus- ja käsittelykulut 5,00 €

Oikeudet hinnanmuutoksiin pidätetään