Yhdistys

Meri-Lapin Matkailuoppaat ry on Suomen Opasliitton Pohjois-Suomen alueeseen kuuluva opasyhdistys. Yhdistyksemme jäsenet ovat Suomen Opasliiton auktorisoimia ja kaikki matkailuoppaamme ovat suorittaneet näyttöopastuksen Meri-Lapin matkailualueelle. Tällä hetkellä yhdistyksessämme on mukana 20 aktiivista jäsentä. Opastuskielinä suomi, ruotsi, englanti, saksa, ranska ja kreikka.

Kuva Kyösti Karjalainen

Opastusalueenamme on Meri-Lapin matkailualue, Kemi, Simo, Keminmaa, Tervola ja Tornio. Toteutamme useita erillaisia opastuksia ja mielellämme räätälöimmekin opastuksia asiakkaiden tarpeiden mukaan.

Opastuksiimme kuullu; Kävelykierroksia, kiertoajeluja, kohde- ja teemaopastuksia, lastentapahtumia, hevoskiertoajeluja, erä- ja luonto-opastuksia, pyöräilyopastuksia, melontaopastuksia ja monia muita erillaisia matkoja perämeren alueeseen.

Osa oppaistamme ovat suorittaneet myös matkanjohtajan koulutuksen ja meidän kautta voi varata myös matkanjohtajan palveluita.

Olemme verkostoituneet Pohjois-Suomen matkailuoppaiden kanssa ja yhteistyössä jo vuodesta 1990 julkaisseet opastuspalveluista kertovaa julkaisua Pohjoisen Opas -lehteä.

Löydymme nykyisin myös Facebookista!

https://www.facebook.com/merilapinmatkailuoppaat/